Matematik

rumgeometri

17. april 2018 af Line19010 - Niveau: A-niveau

Hej :)

Vil høre om nogle kan hjælpe med denne opgave? jeg vedlægger et screenshot af den.

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af AskTheAfghan

Der mangler flere informationer.


Svar #2
18. april 2018 af Line19010

sorry :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{BG}&=\overrightarrow{CH}=\overrightarrow{DI}=\begin{pmatrix}G_x-B_x \\G_y-B_y \\G_z-B_z \end{pmatrix}\\ \overrightarrow{n_{tag_{BCHG}}}&=\overrightarrow{BG}\otimes \overrightarrow{BC}\;,\; \overrightarrow{n_{tag_{AFHG}}}=\overrightarrow{AG}\otimes \overrightarrow{AF}\\ v_{tagryg}&=180^\circ- \arccos\left(\frac{\overrightarrow{n_{tag_{AFHG}}}\cdot \overrightarrow{n_{tag_{BCHG}}}} {|\overrightarrow{n_{tag_{AFHG}}}|\cdot|\overrightarrow{n_{tag_{BCHG}}}|} \right )\\ v_{tagryg}&=110.02^\circ\\ v_{skotrende}&=180^\circ- \arccos\left(\frac{\overrightarrow{n_{tag_{BCHG}}}\cdot \overrightarrow{n_{tag_{DCHI}}}} {|\overrightarrow{n_{tag_{BCHG}}}|\cdot|\overrightarrow{n_{tag_{DCHI}}}|} \right )\\ v_{skotrende}&=132.16^\circ\\ \end{align}


Skriv et svar til: rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.