Matematik

Passende tekst?

21. april 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

I 2009 var den danske BNP pr. Indbygger 40400 euro, og voksede hvert år efter 2009 med 1.17%. 

Jeg skal ikke forklare hvilken type funktion det er, og hvad b a generelt står for osv vel? Får man ekstra point hvis man gør det?


Svar #1
21. april 2018 af Mathian

opgaven


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2018 af Mathias7878

Det sidste er ikke rigtigt. Den danskede BNP voksede ikke med 1.17 % men med 17 %, fordi vækstraten r er givet ved r = a-1 = 1.17-1 = 0.17 = 17 %.

- - -

 

 


Svar #3
21. april 2018 af Mathian

ah, jeg mente 1.7 %


Svar #4
21. april 2018 af Mathian

skrev forkert. 


Svar #5
21. april 2018 af Mathian

tak for rettelsen. 


Skriv et svar til: Passende tekst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.