Matematik

MatLab, flere plots i samme graf

23. april 2018 af promat (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Sidder med mit bachelor-projekt og vil gerne vise hvad der sker når en AR(1) proces har en unit root, frem for når den ikke har. 

Vil gerne kører følgende simulering 3 gange, hvor rho henholdsvis er 0.5, 0.75 og 1 og have alle 3 plots ind i samme graf. Er der nogen der kan hjælpe mig? På forhånd mange tak.

n=10000; 
b=1;
rho=1; 

x=zeros(n,1); 
x(1)=0;

for i = 2:n
 x(i)=rho*x(i-1)+b*randn();
end

zoom=1.0; FigHandle = figure('Position', [750, 300, 1049*zoom, 895*zoom]); plot(x, 'LineWidth', 1.4) ylabel('X(t)') xlabel('t')


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2018 af VandalS

Du kan få flere plots i den samme figur ved at bruge kommandoen hold on efterfulgt af hold off, når du har tegnet dine ønskede plots.


Svar #2
23. april 2018 af promat (Slettet)

Tak for svaret. Har prøvet at lege lidt med det, men ved ikke hvor jeg skal placerer hold on og hold off før det virker. Har aldrig brugt Matlab før, så ved ikke hvilke linjer der egentlig gør hvad. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2018 af hstreg (Slettet)

skriv noget i retning af:

figure(1)
hold on
plot(   )
plot(   )
hold off


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2018 af hstreg (Slettet)

Når det kommer til MatLab (eller et hvilket som helst andet stykke softwear) så er Google din ven :-)

https://se.mathworks.com/help/matlab/creating_plots/combine-multiple-plots.html


Svar #5
25. april 2018 af promat (Slettet)

Ok tak for hjælpen, fik det til at fungere:)


Skriv et svar til: MatLab, flere plots i samme graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.