Matematik

Hvad gør jeg galt i disse to opgaver? :)

24. april 2018 af Mattheus2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vedhæfter billeder -


Svar #1
24. april 2018 af Mattheus2 (Slettet)

anden opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2018 af swpply (Slettet)

Når du definere funktionenn f har du glemt et gangetegn imellem a og x. Du har altså skrevet f(x) = ax + b, hvor du skulle have skrevet f(x) = a*x + b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2018 af PeterValberg

I den første opgave ser det ud som om, du ikke har
defineret forskriften for funktionen korrekt, efter du
(ved lineær regression) har bestemt værdierne for a og b.
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2018 af PeterValberg

Det ser ud som om, du mangler at give os nogle oplysninger
i forhold til den anden opgave (den med trekanten).....
Kan du uploade selve opgaven?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2018 af PeterValberg

Vedr. opgaven med trekanten:

Benyt, at du kender |BC| (siden a), vinkel C og arealet af trekant BCD

T_{BCD}=\tfrac12\cdot|BC|\cdot{\color{Red} |CD|}\cdot\sin(C)

hvilket medfører:

{\color{Red} |CD|}=\frac{2\cdot T_{BCD}}{|BC|\cdot\sin(C)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
24. april 2018 af Mattheus2 (Slettet)

Her er trekants opgaven, til den første, er svaret så 2010 (det første år) + 11 = 2021? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. april 2018 af PeterValberg

Er det en anden trekantsopgave, den er i hvert tilfælde anderledes end den i #1.

Benyt Pythagoras' læresætning til bestemmelse af |AB|
Benyt herefter at der er tale om ensvinklede trekanter, - se video nr. 3 og 4 < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
24. april 2018 af Mattheus2 (Slettet)

når ja ups, det var en forkert opgave jeg linkede i anden, men har fået hjælp af en kammerat, tusind tak for  hjælpen dog !  


Skriv et svar til: Hvad gør jeg galt i disse to opgaver? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.