Matematik

Afstand mellem punkt og plan. Er det forkert?

26. april 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Håber, at der er en, der måske kan sige mig, om jeg har løst denne opgave rigtigt eller forkert? Jeg har vedhæftet opgaven i tråden her samt mit svar i kommentaren. Tusind tak.


Svar #1
26. april 2018 af Egofaciens (Slettet)

Mit svar:


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Har ikke regnet efter, men der er flere fejl i den sidste nævner.

Når man indsætter g=-4   i   a+g4  så fås

a + (-4)4     ikke   a - 44     og de giver ikke det samme.


Svar #3
26. april 2018 af Egofaciens (Slettet)

Hvor skal der stå a+g?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2018 af SuneChr

\frac{\left | 13\cdot 3-(-2)-10\cdot 6-22 \right |}{\sqrt{13^{2}+(-1)^{2}+(-10)^{2}}}  =\frac{41\sqrt{30}}{90}


Skriv et svar til: Afstand mellem punkt og plan. Er det forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.