Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK

02. maj 2018 af Morrteng (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er kommet ud i et spørgsmål hvor jeg skal finde L-B-H når rumfanget hedder 48

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2018 af Fatima2904

 det kunne fx. være 6 * 4 * 2 = 48


Svar #2
02. maj 2018 af Morrteng (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Eller
1 * 1 * 48 = 48


Svar #4
02. maj 2018 af Morrteng (Slettet)

Hvordan regner man det her ud?

https://gyazo.com/b1fa97872eedb6f09663ebca979be583


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2018 af Fatima2904

Ligningen er 3x + 6 / 4 = 3

Så skal du gange 4 *3 = 12

3x + 6 = 12

3x = 12 - 3 

3x = 9

9: 3 = 3

x= 3


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

#5

Ligningen er 3x + 6 / 4 = 3

Nej, ligningen er (3x + 6) / 4 = 3

#3 Gang med 4 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. maj 2018 af Mathias7878

#4 man har:

  \small \frac{3x+6}{4} = 3

  \small \frac{3x+6}{4}\cdot 4 = 3 \cdot 4

  \small 3x+6 = 12

  \small x = \ ?

- - -

 

 


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.