Matematik

Opgave

07. maj 2018 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Help..

Vedhæftet fil: dd.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2018 af mathon

            \small \small B_{stump}=\sin^{-1}\left ( \frac{10\cdot \sin(43\degree)}{8} \right )=180\degree -B_{spids}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2018 af AMelev

Afsæt punktet A og derudfra en halvlinje m.
Afsæt C på m, så |AC| = 10
Drej m 43º omkring A til halvlinjen k
Tegn cirklen med C som centrum og |BC| som radius.
Marker det skæringspunkt B mellem cirklen og halvlinjen k, hvor vinkel B bliver stump.
Forbind A, B og C med linjestykker.

Vinkel B kan bestemmes vha. sin-relationen.


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.