Matematik

Hvad gør jeg galt i beregning af lineær forskrift?

14. maj 2018 af rebs95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad gør jeg forskert her? (eller har misforstået)

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2018 af PeterValberg

a) Forskriften er: y = 3x + 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2018 af mathon

a)
              \small a=\frac{11-2}{3-6}=\frac{9}{-3}=-3                      \small \textup{Du skal overholde \textbf{samme} punktkoordinatr\ae kkef\o lge i t\ae ller og n\ae vner}

              \small b=11-(-3)\cdot 3=11+9=20

              \small f(x)=-3x+20


Skriv et svar til: Hvad gør jeg galt i beregning af lineær forskrift?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.