Matematik

Hjææælp Matematik

21. maj 2018 af VestegnensPrivatskole1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der kan hjælpe med at forklare hvordan man omskriver m2 til km2

(Har søgt på alle mulige hjemmesider men de viser kun facit og ikke sammenhængen). 

F.eks 3600 mtil km2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Divider med 1000, dvs. 3.6 km


Brugbart svar (2)

Svar #2
21. maj 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du kan tænke på 1 m2 som et kvadrat der er 1m × 1m. Da 1m = 0,001 km, så kan omregne 1m × 1m til 0,001km × 0,001km:

3600 m2 = 3600 * 1m * 1m = 3600 * 0,001km * 0,001km = 3600*0,001*0,001 km2 = 0,003600 km2


Skriv et svar til: Hjææælp Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.