Matematik

Hjælp til opgaver

23. maj 2018 af Volleyball24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Har brug for hjælp til følgende spørgsmål. Forstår ikke hvordan man skal løse dem.

1) isoler h

1/2 • h • g

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af OliverHviid

Man kan ikke løse den, da der ikke er noget "=" Det er altså ikke en ligning.


Svar #2
23. maj 2018 af Volleyball24 (Slettet)

Hvad så hvis der havde stået

1/2• h• g =

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2018 af StoreNord

1/2• h• g = 100

Gang med 2 på begge sider.
Divider med g på begge sider.


Svar #4
23. maj 2018 af Volleyball24 (Slettet)

Så svaret er 100?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2018 af OliverHviid

Nej


Svar #6
23. maj 2018 af Volleyball24 (Slettet)

Hvad er det så?

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. maj 2018 af StoreNord

--


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. maj 2018 af StoreNord

1/2• h• g = 100

Gang med 2 på begge sider.
Divider med g på begge sider.


Skriv et svar til: Hjælp til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.