Matematik

Hjælp til vektor opgave

23. maj 2018 af 1Help1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj folkens,
Sidder lige med denne opgave omkring vektorer.
Jeg ved, hvad svaret giver (t giver 1,25), men ville bare spørge, om der er en formel til at kunne finde svaret.
Håber nogle vil hjælpe, tak. :)

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Vektor.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2018 af mathon

               \small \begin{pmatrix} t-1\\ 3 \end{pmatrix}=k\cdot \begin{pmatrix} 1\\12 \end{pmatrix}\; \; \; \; \; \; k>0

               \small t-1=k
               \small 3=k\cdot 12

               \small t-1=\tfrac{1}{4}
               \small \tfrac{1}{4}=k

               \small \small t=\tfrac{5}{4}=1.25


Svar #3
23. maj 2018 af 1Help1 (Slettet)

Mange tak for hjælpen. :)


Skriv et svar til: Hjælp til vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.