Matematik

CasTI-nspire giver ikke et resultat ved ln(2)=

30. maj 2018 af humseper1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Når jeg skriver ln(2), giver min CasTI-nspire resultat ln(2).

Jeg er ikke interesseret i denne værdi, men ønsker den numeriske værdi.

Når jeg f.eks. skriver det samme på min coputers indbyggede lommeregner giver ln(2)=0,693.

Jeg ønsker at min CasTI-nspire giver samme resultat.

Den giver i øvrigt heller ikke en numerisk værdi ved e^x..

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2018 af Soeffi

#0. Skriv ln(2.) tryk enter


Svar #2
30. maj 2018 af humseper1 (Slettet)

Ja det har jeg fundet ud af, men kan man ikke gøre noget så den udfører beregningen uden at skulle taste punktum?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

approx(ln(2))


Skriv et svar til: CasTI-nspire giver ikke et resultat ved ln(2)=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.