Matematik

Udregn integralet

30. maj 2018 af mjmj41 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået fuldstændig i stå ved den her.. Hvordan skal jeg gribe den an?

Vedhæftet fil: inte1.png

Svar #1
30. maj 2018 af mjmj41 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2018 af StoreNord

Sinus integreres til  minus cosinus.
Og i  2sin(x)  har du en sammensat funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2018 af mathon

                    \small \tfrac{1}{4\pi }\cdot \left [-2\cos(x)+3x \right ]_{-\pi }^{3\pi }=\tfrac{1}{4\pi }\cdot\left (-2\cos(\pi +2\pi )+3\cdot (3\pi )-\left ( -2\cos(-\pi )+3\cdot (-\pi ) \right ) \right )=

                                                              \small \tfrac{1}{4\pi }\cdot\left (-2\cdot (-1)+9\pi +2\cdot (-1)+3\pi \right ) =\tfrac{1}{4\pi }\cdot\left (12\pi \right )=3


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Start med at finde en stamfunktion, dvs. noget der differentieret giver   2sin(x) + 3


Skriv et svar til: Udregn integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.