Fysik

indeks - formel

02. juni 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der ved hvordan jeg kan forklare denne formel til årsprøve 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2018 af mathon

...forkort med \small c og forlæng med \small \small n_1\cdot n_2 = multiplicer med \small \small \frac{n_1\cdot n_2}{n_1\cdot n_2}


Skriv et svar til: indeks - formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.