Matematik

MATEMATIK

05. juni 2018 af kgsklo - Niveau: Universitet/Videregående
Kan nogen hjælpe mig med disse opgaver. Har lidt svært ved at komme igang :)
Vedhæftet fil: IMG_3028.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2018 af Soeffi

Vedhæftet fil:1836454.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvis rækken er konvergent, så er den ulige, da
\sum_{k=0}^\infty b_k\sin(k(-x))=\sum_{k=0}^\infty -b_k\sin(kx)=-\sum_{k=0}^\infty b_k\sin(kx)


Svar #3
05. juni 2018 af kgsklo

Jeg forstår ikke rigtig hvad du gør? Mon du kan uddybe?
det du skriver, er det ikke det som vi skal vise?

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2018 af Soeffi

#3

Du skal vise, at når du udskifter x med -x, så får du den modsatte funktion (k spiller ingen rolle).


Svar #5
05. juni 2018 af kgsklo

Ligepræcis og hvordan viser jeg det?
Skal jeg bare prøve at indsætte nogle værdier, eller?

Svar #6
05. juni 2018 af kgsklo

Og kan nogen hjælpe mig med de andre opgaver?
Forstår heller ikke hvordan jeg skriver den op på eksponentialform? :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2018 af Soeffi

#6...hvordan jeg skriver den op på eksponentialform...

sin(x)=\frac{1}{2i}(e^{ix}-e^{-ix})


Svar #8
06. juni 2018 af kgsklo

Men hvad med bk?

Og kan du hjælpe med de andre opgaver også :)

Skriv et svar til: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.