Matematik

Ligning

06. juni 2018 af Hjælp122 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg har fået denne ligning, og jeg kan slet ikke forstå den.

Jeg for det heletiden til noget andet, og derfor, håber jeg i kan hjælpe.

Opgaven lyder sådan her:

y= 12 gange X + 1500

(Y står for udgift)

(X= 300 kroner )


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2018 af NielsThoegersen

Mener du y=12x+1500?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2018 af NielsThoegersen

Og hvad er det, som du helt præcis spørger om? Hvad er spørgsmålet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2018 af StoreNord

y(x=300)= 12 · 300 + 1500 = 3600 + 1500 =


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.