Matematik
2 ligninger med 2 ubekendte
08. juni 2018 af
Emmaa123
-
Niveau: 8. klasse
jens køber 3 superbars og 5 romtoppe for ialt 15,85 kr
ole køber 5 superbars og 2 romtoppe for ialt 14,70
superbars er x og romtoppe er y
hvad koster en superbar og en romtop?
Svar #1
08. juni 2018 af MatHFlærer
3x+5y=15,85
5x+2y=14,70
Prøv at se om du kan løse det.
http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/ligninger/to-ligninger-med-to-ubekendte
5x+2y=14,70
Prøv at se om du kan løse det.
http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/ligninger/to-ligninger-med-to-ubekendte
Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

