Matematik

Matematik

08. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
36 kr af 180 kr er ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2018 af AMelev

Skal det omregnes til %?
36 ud af 180 er 36/180 = 0.20 = 20%.


Svar #2
08. juni 2018 af bobeå

Ja tsk

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2018 af mathon

\small \textup{som br\o k:}                \small \frac{36}{180}=\frac{18\cdot 2}{18\cdot 10}=\frac{2}{10}=0.2

\small \textup{i procent:}                 \small 0.2\cdot 100\%=20\%


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.