Matematik
Potensfunktioner vækst: hvordan redegør man for at y's vækst?
09. juni 2018 af
Julews (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej læser til matematik eksamen og er lidt i tvivl med dette spørgsmål:
Forklar væksten i y når x vokser med en fast procent.
tak på forhånd
Svar #1
09. juni 2018 af 123434 (Slettet)
y=5x^2
Vi fremskriver vores x med 20%
Fy=Fx^a=1.20^2=1.44
Når x stiger med 20%,så stiger y med 44%
Vi fremskriver vores x med 20%
Fy=Fx^a=1.20^2=1.44
Når x stiger med 20%,så stiger y med 44%
Skriv et svar til: Potensfunktioner vækst: hvordan redegør man for at y's vækst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
