Matematik

𝑝(đ‘„) = 𝑎 · đ‘„^2 + 𝑏 · đ‘„ + 𝑐.

12. juni 2018 af sofe1 - Niveau: C-niveau

Beskriv det grafiske forlĂžb af en funktion af typen ??(??) = ?? · ??^2 + ?? · ?? + ??.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2018 af PeterValberg

Det er et meget Äbent spÞrgsmÄl, men mon ikke du skal ind pÄ,
hvad vÊrdierne for a, b og c har af indflydelse pÄ grafens udseende...

Se video nr. 2 - 4 pÄ denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. juni 2018 af sofe1

tak


Skriv et svar til: 𝑝(đ‘„) = 𝑎 · đ‘„^2 + 𝑏 · đ‘„ + 𝑐.

Du skal vÊre logget ind, for at skrive et svar til dette spÞrgsmÄl. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger pÄ Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.