Matematik

HJÆLP i matematik

13. juni 2018 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Godmorgen er der måske en der kan hjælpe mig med det vedhæftede spørgsmål? Det tager ikke mere end 2 minutter, jeg har virkelig brug for hjælp :/ 

Tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: differentialregning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2018 af PeterValberg

Se side 4 i dette < dokument >, der er vist et par eksempler

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2018 af mathon

Hvis
                        \small y{\, }'=k\cdot y
er
                        \small y=be^{kx}}=b\left ( e^k \right )^x=ba^x                 


Skriv et svar til: HJÆLP i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.