Kemi

Antal H og O atomer?

24. juni 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange O og H atommer er der? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2018 af Larxx

Hvad er dit eget bud ? 


Svar #2
24. juni 2018 af Sarah3310 (Slettet)

48 H på begge sider ved ikke med o


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

H:

Venstreside:

Der er 16*2 = 32 i et Al2(SO4)3*16H2O-molekyle og 2 i et H2O-molekyler. Så der er 32 + 8*2 = 48 ialt.

Højreside:

Der er 12*2 = 24 i ét KAl(SO4)2*12H2O-molekyle. Så der er 2*24=48 ialt.

O:

Venstreside:

Der er 4 i et K2SO4-molekyle, 4*3 + 16 = 28 i et Al2(SO4)3*16H2O-molekyle og 1 i et H2O-molekyle. Så der er 4 + 28 + 8*1 = 40 ialt.

Højreside:

Der er 4*2 + 12 = 20 i et KAl(SO4)2*12H2O-molekyle. Så der er 2 * 20 = 40 ialt.


Skriv et svar til: Antal H og O atomer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.