Matematik

Matematik

01. juli 2018 af shray (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Reducer ydtrykket mest muligt.

a + 2 + 4a + 1 =
 

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juli 2018 af mathon

\small \small \textbf{a'er for sig og tal for sig:}

                      \small 1a+2+4a+1=\left (1a+4a \right )+\left (2+1 \right )=\left ( 5a \right )+\left ( 3 \right )=5a+3


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juli 2018 af mathon

\small \textbf{Kun plus-parenteser er sat og h\ae vet.}

\small \textup{Med rutinen f\o lger, at man ikke s\ae tter parenteserne.}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.