Matematik

Overføringsfunktionen i hånden og Maple

28. juli 2018 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvordan finder jeg overføringsfunktionen af 

\frac { d ^ { 3 } y } { d t ^ { 3 } } + \frac { d ^ { 2 } y } { d t ^ { 2 } } - 2 y = u ^ { \prime } - u

i hånden og via Maple?

Mvh.


Svar #1
28. juli 2018 af anonym000

Facit er givet som

H ( s ) = \frac { s + 3 } { s ^ { 4 } + 6 s ^ { 2 } + 25 }

Men det er da forkert, ikke?

Man kan jo bare aflæse overføringsfunktionen dirkte fra ligningen og så får man

H ( s ) = \frac { s - 1 } { s ^ { 3 } + s ^ { 2 } -2 }

Ikke ?

- - -

...............


Svar #2
28. juli 2018 af anonym000

Siden der er fejl i bogen kunne det være rart at få tjekket via Maple 

- - -

...............


Skriv et svar til: Overføringsfunktionen i hånden og Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.