Matematik

Find kvotienten mellem tallene.

21. august 2018 af Karinahansen1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Vi har brug for at forstå disse stykker.

(-36):9

36:(-9)

(-36):(-9)

(-81):(-9)

(-15):2

150:(-50)

Håber nogle kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2018 af Larsdk4 (Slettet)

I skal vide at en kvotient mellem to tal findes ved at dividerer  

6:3=2 


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2018 af Larsdk4 (Slettet)

(-36)/9=-4

36/9=4


Svar #3
21. august 2018 af Karinahansen1 (Slettet)

Det forstår vi godt, men hvad så med (-36):(-9) er det lige meget hvilken en parentes man starter med.

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Hvad er jeres eget bud ?


Svar #5
21. august 2018 af Karinahansen1 (Slettet)

Tænker man siger -36:-9=-4

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2018 af Larsdk4 (Slettet)

(-39)/(-9)=4,33


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2018 af mathon

        \small \small (-81):(-9)=\frac{-(1)\cdot 81}{(-1)\cdot 9}=\frac{9\cdot 9}{9}=9


Skriv et svar til: Find kvotienten mellem tallene.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.