Matematik

Årlige relativ tilvækst

24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan bestemmes den årlige relative tilvækst i denne opgave: Bestem denårlige relative tilvæksti antallet af boligermed oliefyr, og bestem ifølge modellenantal boliger medoliefyr i år 2019.

Billede vedhæftet af data

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2018 af mathon

                   \small \begin{array}{lcl} f(x)&=&348250\cdot 0.95005^x\\ 1+r&=&0.95005\\ p&=&-5\%\textup{ \aa rligt} \end{array}


Skriv et svar til: Årlige relativ tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.