Matematik

Matematik

24. august 2018 af jensen1524 (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hvad er den samlede længde af alle cirkelbuer og linjestykker i figuren cirklerne har radius 1

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2018 af mathon

                 \small \begin{array}{lcccl} \textup{delcirkler}&\textup{rektangell\ae ngder}&\textup{rektangelbredder}&\textup{skr\aa linjer}&\textup{radier}\\ 2\cdot \tfrac{3}{4}\cdot 2\pi \cdot 1&2\cdot 2&2\cdot 1&2\cdot \sqrt{2}&2\cdot 1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2019 af Jonassuri

Hvordan kan du vide med sikkerhed at det er 3/4?

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2019 af ringstedLC

#3: Hele cirklen er 4/4. Da vinklen er 90º er:

\begin{align*} \frac{360^{\circ}-90^{\circ}}{360^{\circ}} &= \frac{270^{\circ}}{360^{\circ}}=\frac{3}{4} \end{align*}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.