Kemi

Indhold af et sødestof

28. august 2018 af Lu3kd - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave, som jeg sidder fast i.

Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2018 af Stræbende


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2018 af mathon

20 mL 0.0818 M AgNO3 indeholder: 

                             n(Ag^+)=\left (0.020\; L \right )\cdot \left (0.0818\; \tfrac{mol}{L} \right )=0.001636\; mol
                             n(Ag^+)_{overskud}=\left (0.00281\; L \right )\cdot \left (0.0412\; \tfrac{mol}{L} \right )=0.000116\; mol

                             \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! n(saccharin)=n(Ag^+)- n(Ag^+)_{overskud}=\left (0.001636\; mol \right )-\left (0.000116\; mol \right )=0.00152\; mol

                             \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m(\textup{saccharin})_{\textup{20 tabletter}}=\left (0.00152\; mol \right )\cdot \left ( 123.0180-1.008+22.99 \right )\tfrac{g}{mol}=0.220679\; g

                             m(\textup{saccharin})_{\textup{pr tablet}}=\frac{0.220679\; g}{20\; tab}=0.011034\; \tfrac{g}{tab}=11.034\; \tfrac{mg}{tab}

                             


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2018 af mathon

korrektion efter et andet opslag:

                           \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m(\textup{saccharin})_{\textup{20 tabletter}}=\left (0.00152\; mol \right )\cdot \left ( 183.180-1.008+22.99 \right )\tfrac{g}{mol}=0.311846\; g

                           m(\textup{saccharin})_{\textup{pr tablet}}=\frac{0.311846\; g}{20\; tab}=0.015592\; \tfrac{g}{tab}=15.6\; \tfrac{mg}{tab}


Skriv et svar til: Indhold af et sødestof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.