Matematik

matematik

29. august 2018 af Millemina (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange dage er en milion sekunder?

Hvor mange år er en milliard sekunder?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2018 af JulieW99

1 min=60 sek

1time=60min el. 60*60sek

1 dag=24 timer el 24*60*60sek

1 år= 365dage eller 365*24*60*60 sek

- - -

Vh Julie


Svar #2
29. august 2018 af Millemina (Slettet)

Så svaret er 31.536.000 for den første?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2018 af JulieW99

Du har én million sekunder, det er 1.000.000. På én dag går der 86400. På én millionsekunder får du 1000000/86400=11,57 dage.

Helt logisk går der nok ikke 31,5 MILLION DAGE på én million sekunder.

- - -

Vh Julie


Svar #4
29. august 2018 af Millemina (Slettet)

Ok tak for det...Hvor mange år er en milliard sekunder?
Er det korrekt svar 11574.074

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2018 af JulieW99

 Nej.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. august 2018 af SuneChr

# 4
109 sek er godt og vel 311/2 år.

# 0
For at få fornemmelsen af hvor meget én million konkret er, kan man forestille sig at ville tælle til
én million med ét sekunds interval.
Det vil så ta'  11 døgn 13 timer 46 min 40 sek
dag og nat uden pause.


Svar #7
29. august 2018 af Millemina (Slettet)

Jeg er altså virkelig forvirret?


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. august 2018 af SuneChr

Hvorfor er du forvirret, - over hvad?
Hvordan vi har udregnet det med sekunderne?


Svar #9
29. august 2018 af Millemina (Slettet)

Bare fordi du har skrevet noget og hende den anden skrev noget så alle de tal forvirre mig jeg har svaret på dwn første men den anden forstår jeg ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. august 2018 af SuneChr

En milliard = 1 000 000 000 ,   kan også skrives 109 , et et-tal efterfulgt af 9 nuller.
På 1 år går der 365,25·24·60·60 sekunder
Derfor er 1 000 000 000 sek = \frac{1000000000}{365,25\cdot 24\cdot 60\cdot 60}  år  eller ca. 311/2 år.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.