Matematik

matematik

29. august 2018 af Millemina (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skriv følgende udtryk uden parenteser. Vis mellemregninger.
x(x(x(x+1)+1)+1)+1;


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2018 af swpply (Slettet)

\begin{align*} x(x(x(x+1)+1)+1)+1 &= x(x(x^2+x+1)+1)+1 \\ &= x(x^3+x^2+x+1)+1 \\ &= x^4+x^3+x^2+x+1 \end{align*}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.