Matematik

potens

05. september 2018 af forvirretmatey - Niveau: C-niveau

hej

kan det passe at (4a)^4/2^4  giver 16a??

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2018 af mathon

                   \small \frac{(4a)^4}{2^4}=\left (\frac{4a}{2} \right )^4=(2a)^4=2^4a^4=16a^4


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. september 2018 af ringstedLC

JA !


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2018 af SelmaWho (Slettet)

JA


Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.