Matematik

Hjææælp søges Det hasterrr

06. september 2018 af May1999 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg søger hurtigt hjælp, jeg har selv gjordt alt hvad jeg kunne for løse opgaver men det giver stadig ikke nogen mening.

De følgende opgaver mangler jeg hjælp i??? 

opg 2 

opg 3 

opg 4 

opg 5 

opg 6 

Det ville være en kæmpe hjælp:...

Vedhæftet fil: Modulopgave 6.1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2018 af PeterValberg

Der henvises i opgaverne til nogle figurer, der ikke er med i dit dokument,
det gør det meget vanskeligt at hjælpe dig.
Upload billeder og opgavetekst her, - ideelt opretter du én tråd pr. opgave

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

Hvis en 1,5 meter høj cyklist befinder sig i området CD, kan chaufføren ikke se cyklisten gennem sideruden, se figuren 1 og 2. 

Bestem vinkel A i trekant AED

Bestem længden af CD. 

Vedhæftet fil:asd.png

Svar #3
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

Figur 2 

Vedhæftet fil:ads.png

Svar #4
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

Figuren viser en retvinklet trekant ABC. Nogle af trekantens mål fremgår af figuren. 

Bestem længden af hver af siderne AC og BC. 

Vedhæftet fil:image1[2803].JPG

Svar #5
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

Figuren viser to ensvinklede trekanter ABC og A^1 B^2 C^1. Nogle af målene fremgår af figuren.

Bestem længden af hver af siderne A^1 B^1 og AC: 

Vedhæftet fil:Opgave 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2018 af PeterValberg

\angle A=\tan^{-1}\left(\frac{|DE|}{|AD|} \right )

Benyt forholdet mellem de to trekanter til bestemmelse af |CD|

\frac{|DE|}{|BC|}=\frac{|BC|}{|AC|}

Bestem |AC| og træk det fra længden af AD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2018 af PeterValberg

Da trekanterne er ensvinklede (ligedannede), kan du bestemme
skalafaktoren s og finde længderne på den måde:

s=\frac{|B_1C_1|}{|BC|}

|A_1B_1|=s\cdot |AB| 

|AC|=\frac{|A_1C_1|}{s}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

kan du ik prøve at forklare hvordan man gøre det


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. september 2018 af PeterValberg

Vedr. #4 ..... kvindernes valgret ? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. september 2018 af PeterValberg

#8 Det har jeg sådan set gjort, du skal bare indsætte de kendte værdier,
     så skulle resten gerne give sig selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #11
06. september 2018 af May1999 (Slettet)

Det giver stadig ingen mening 


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. september 2018 af PeterValberg

#11 Hvad er det præcist, du ikke helt forstår?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjææælp søges Det hasterrr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.