Matematik

Differentieret...

10. september 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau
Differentiere,
F(x)= kvadratrode x+1

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2018 af janhaa

F \,' =\frac{1}{2\sqrt{x+1}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2018 af SuneChr

Lad
f (x) = \sqrt{x}           f '(x) = \frac{1}{2\sqrt{x}}
og
g (x) = x + 1       g '(x) = 1
Da har man
F (x) = f º g (x) = \sqrt{x+1}
og dermed
F ' (x) = f ' ( g (x))·g ' (x)     kaldes differentiation af sammensat funktion.


Skriv et svar til: Differentieret...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.