Matematik

Y og x

10. september 2018 af choko12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der vil hjælpe mig med at forstå det her spg, og hvordan opgaven skal løses; 

b) For hvilket x er y-værdien for f (x )=100 ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2018 af mathon

Hvilken værdi af x, skal du indsætte
i:
                      \small f(x)  \small \textup{for at f\aa \ v\ae rdien 100?}


Svar #2
10. september 2018 af choko12345 (Slettet)

#1

Hvilken værdi af x, skal du indsætte
i:
                      \small f(x)  \small \textup{for at f\aa \ v\ae rdien 100?}

Og hvordan kan jeg finde ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2018 af OliverHviid

Løs f(x)=100 mht. x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2018 af mathon

Der er givet 2 punkter A(3,2) og B(7,8).

Den rette linje (x) går igennem punkt og B.

        \small f(x)=y=1.5x-2.5

a) Bestem skæringspunktet mellem f(x) og y-aksen.

b) For hvilket er y-værdien for f(x)=100 ?

             \small f(x)=1.5x-2.5=100

                           \small x=\tfrac{100+2.5}{1.5}

korresponderer
                              https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1847253 opgave 1  b)


Skriv et svar til: Y og x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.