Fysik

drillende opgave

12. september 2018 af Mads2308 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an? Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: fysik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2018 af mathon

             \small 2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2

             \small a=\frac{v^2}{2\cdot \Delta s}

             \small a=\frac{\left (2.5\; \tfrac{m}{s} \right )^2}{2\cdot \left ( 23\; m \right )}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2018 af mathon

\small \textbf{detaljer:}
                \small \small \textup{kinematisk sammenh\ae ng:}

                                                 \small v=v_o+at

                                                \small v-v_o=at
                \small \textup{og}
                                                \small \Delta s=\tfrac{1}{2}at^2+v_ot          \small \textup{multipliceres med \textbf{2a}}

                                                 \small \! \! \! \! \! \! 2a\Delta s=at\cdot at+2v_o\cdot at=at(at+2v_o)=          

                                                                  \small (v-v_o)\left ( v-v_o+2v_0 \right )=(v-v_o)(v+v_o)=v^2-{v_o}^2

        
 


Skriv et svar til: drillende opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.