Matematik

meter

15. september 2018 af juli0062 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

i min matematikbog står der sådan her mark ønsker at få et hegn rundt om sin baghave. baghaven er 256m2 stor 

a.) hvor meget hegn skal mark bruge?


Svar #1
15. september 2018 af juli0062 (Slettet)

opg skal afleveres kl.13 så det haster


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Det komme an på hvilken form haven har. Er den kvadratisk? Hvis ikke, skal vi vide hvor lang og hvor bred den er.


Svar #3
15. september 2018 af juli0062 (Slettet)

den er kvadratisk


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2018 af mathon

 
                 \small \begin{array}{llccccl} \textup{kvadratside:}&s=&\sqrt{256\; m^2}&=&\sqrt{16^2\; m^2}&=&16\; m\\ \textup{hegnl\ae ngde:}&L=&4\cdot s&=&4\cdot (16\; m)&=&64\; m \end{array}


Skriv et svar til: meter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.