Matematik

mat 2

16. september 2018 af hanaan122 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg har brug for hjælp

På figuren kan du se tre forskellige kartoner til mælk og hvor meget de indeholder.

En mand har købt 5 styk af karton B og 7 styk af karton C.

hvor mange liter har han købt ialt

b karton= 1 4e´er del

c karton= 1 halv


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2018 af Studentos

B-karton:       5*\frac{1}{4}=1.25 

C-karton:      7*\frac{1}{2}=3.5

Dvs.:     (5*\frac{1}{4})+(7*\frac{1}{2})=1.25+3.5=4.75 liter    


Skriv et svar til: mat 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.