Matematik

matematik

17. september 2018 af Emilre - Niveau: B-niveau

beregn regneforskriften for funktionen g

g= f(x)=0,5x+3


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2018 af PeterValberg

Det har du jo sådan set selv svaret på :-)

beregn regneforskriften for funktionen g

g= f(x)=0,5x+3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.