Matematik

integration

18. september 2018 af 9l9l9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder med et par opgaver som jeg er lidt itvivl om hvordan man løser, er der nogen som vil forklare hvordan man løser dem?

\int (x^{3}+2x+4)dx

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2018 af swpply (Slettet)

\begin{align*} \int(x^3+x+4)dx &= \int x^3dx + \int2x\,dx + \int4\,dx \\ &= \frac{1}{4}x^4 + x^2 + 4x \end{align*}

Du bruger at integration af en sum er sumen af integralerne.


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.