Matematik

Hjælp til mat spørgsmål 1

18. september 2018 af 10986 - Niveau: Universitet/Videregående
Hej håber nogle kan hjælpe, da jeg er gået i stå...

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2018 af peter lind

Sæt y = sin(5t) og z= cos(5t) i ligningen og vis at ligningen bliver sand


Svar #3
18. september 2018 af 10986

Jeg skal kunne udføre det i hånden, så ved ikke hvordan jeg skal kunne regne det? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2018 af peter lind

Det kan du sagtens også gøre. Brug idiotformlen


Svar #5
18. september 2018 af 10986

Er ikke lige med på hvad idiotformlen er?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2018 af swpply (Slettet)

#5

Er ikke lige med på hvad idiotformlen er?

Idiotformlen er følgende trigonometrisk identitet:

                       \cos^2(\theta) +\sin^2(\theta) = 1

Den hedder (lidt uheldigt) sådan, fordi at det (sarkastisk) siges at kun en idiot kan ikke indse at den er sand.


Svar #7
18. september 2018 af 10986

Nu har jeg indskrevet følgende:

Hvordan viser jeg så at ligningen er sand? :-)

Vedhæftet fil:opgave 1.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #8
18. september 2018 af swpply (Slettet)

Den er trivielt sand fordi at \cos^2(\theta) + \sin^2(\theta) = 1 for alle \theta\in\mathbb{C}.


Skriv et svar til: Hjælp til mat spørgsmål 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.