Matematik

Mat Opgave (Er helt lost) HJÆLP

18. september 2018 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. september 2018 af mathon

   a) 
             \small h=3-3x

             \small 3x=3-h

             \small x=\frac{3-h}{3}

             \small \frac{V}{h}=L\cdot b=2x\cdot x=2x^2

              \small V=h\cdot 2x^2=h\cdot 2\cdot \left (\frac{3-h}{3} \right )^2=2h\cdot \left (\frac{3-h}{3} \right )^2


Svar #3
18. september 2018 af Madsiso (Slettet)

#2

   a) 
             \small V=h\cdot L\cdot b=\left ( 3-3x \right )\cdot 2x\cdot x=-6x^3+6x^2

Okay men hvordan løser jeg så b) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2018 af mathon

b)

                   \small \small 10=2h\cdot \left (\frac{3-h}{3} \right )^2 ...


Svar #5
18. september 2018 af Madsiso (Slettet)

#4

b)

                   \small \small 10=2h\cdot \left (\frac{3-h}{3} \right )^2 ...

Okay tusinde tak 


Skriv et svar til: Mat Opgave (Er helt lost) HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.