Matematik

Hjælp med lineær ligning!

19. september 2018 af Zhuff (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen

Er nået til en opgave og kan ikke forstå, hvordan opgaven skal tolkes i opgave 3.

Har svaret: B i ligningen angiver, hvor lang spækhuggeren er, når den er blevet 37,5 år gammelt.
Fx hvis spækhuggeren er 2 år gammel, kan vi sige 37,5*2+273 men ved ikke om det er rigtigt

Det vil være en stor hjælp hvis du kan hjælpe tak

Mvh Yousuf


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2018 af mathon

         a)\quad \textup{betyder at i gennemsnit er en sp\ae khugger 273 cm lang ved f\o dslen.}


Svar #2
19. september 2018 af Zhuff (Slettet)

#1

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2018 af mathon

         b)\quad \textup{Modell\ae ngde efter 3 \aa r:}

                                 f(3)=37.5\cdot 3+273=385.5

               \bullet \textup{ Beregn afvigelsen}
               \bullet \textup{ Beregn afvigelsen i procent}


Svar #4
19. september 2018 af Zhuff (Slettet)

Men kan du fortælle mig hvad 37.5x betyder?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2018 af mathon

                           37.5 \textup{ cm er modellens \aa rlige v\ae kst.}

\small \textup{Du har jo:}
                            \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=37.5
        


Svar #6
19. september 2018 af Zhuff (Slettet)

Tusind tak mathon

Appreciate it


Skriv et svar til: Hjælp med lineær ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.