Dansk

Hvilken ordklasse?

21. september 2018 af signejensen64 - Niveau: 8. klasse

Hejsa - hvilke ordklasser tilhører disse ord: "Ham", "nemlig" og "hvilke"?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2018 af Stygotius (Slettet)

Han = personligt pronomen (stedord)

nemlig = adverbium (biord)

hvilke = interrogativt pronomen (spørgende stedord)


Svar #2
21. september 2018 af signejensen64

Problemet er bare, at jeg kun har navneord, ydsagnsord, tillægsord, biord og forholdsord at vælge imellem..


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2018 af Stygotius (Slettet)

Den går slet ikke. Du kan ikke løse opgaven  med kun de ord til din rådighed.

Det vil simpelthen være rent nonsens.

Du kan roligt stole på at de ord jeg har givet dig, er de rigtige.


Skriv et svar til: Hvilken ordklasse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.