Matematik

mATEMATIK

22. september 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

mit bud: 

a) (x(a(x)))-o(x)

b)x=-b/2(a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2018 af mathon

a)

             \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f(x)=x\cdot a(x)-O(x)=-0.008x^2+1300x-0.0024x^2-10^6=-0.0104x^2+1300x-10^6


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2018 af mathon

b)
             \small \small f{\, }'(x)=-0.0208x+1300=-0.0208(x-62500)
\small \textup{for evt. maksimum}
\small \textup{g\ae lder bl.a.}
             \small f{\, }'(x_o)=-0.0208(x_o-62500)=0
                               \small x_o=62500

             \small \mathrm{f{\, }'(x)'s} \textup{ fortegnsvariation i en lille omegn om }\mathrm{ x_o}=\quad\textup{+ 0 -, hvorfor }\mathrm{{f_{max}}=f(62500)}


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. september 2018 af StoreNord

#0     det er da rigtigt, men hvorfor gider du ikke at beregne b) ?


Skriv et svar til: mATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.