Kemi

kemi halveres

24. september 2018 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan kan man se at det skal halveres er det fordi at der er 1 ml af hvert stof


Svar #1
24. september 2018 af hellokitty3

og hvorfor skal der være 2 foran HCN  når man opskriver reaktionen


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2018 af janhaa

[Ag+] = 1*0,02/2 = 0,01 (M)

etc...


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2018 af mathon

Når volumen fordobles, halveres koncentrationerne.

              \small \frac{n}{V}\quad \rightarrow \quad \frac{n}{2V}\; \; =\; \; \frac{1}{2}\cdot \frac{n}{V}


Svar #4
24. september 2018 af hellokitty3

men med HCN er det 1,0 mL *1 M det bliver da ikke halvedert


Svar #5
24. september 2018 af hellokitty3


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2018 af janhaa

#4

men med HCN er det 1,0 mL *1 M det bliver da ikke halvedert

HCN: 1*1/2 = 0,05 (M)


Svar #7
24. september 2018 af hellokitty3

er det det samme i denne p

opgave

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1850142


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2018 af janhaa

#7

er det det samme i denne p

opgave

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1850142

C = 50*0,4/100 = 0,2 (M)


Svar #9
24. september 2018 af hellokitty3

hvad 


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

men med HCN er det 1,0 mL *1 M det bliver da ikke halvedert

Når du ganger volumenet med koncentrationen, så finder du stofmængden. Denne bliver ikke halveret.

Koncentrationen bliver halveret 1 M -> 0,5 M, men volumenet bliver fordoblet 1,0 mL -> 2,0 mL. Stofmængden er den samme.


Skriv et svar til: kemi halveres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.