Matematik

faktor udenfor en parentes

25. september 2018 af 123laura - Niveau: 8. klasse

omskriv udtrykket ved at sætte faktor uden for en parentes

A-3a + 6b + 18

B-4q  +12p - 6

C-8a + 8ab


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2018 af mathon

                     \small \small \textup{A}\quad -3\cdot a-(-3)\cdot 2b-(-3)\cdot 6=-3\cdot \left (a-2b-6 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2018 af mathon

                     \small \small \small \textup{B}\quad \mathbf{{\color{Red} -2}}\cdot 2q-\mathbf{{\color{Red} (-2)}}\cdot 6b+\mathbf{{\color{Red} (-2)}}\cdot 3=-2(.......)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2018 af mathon

                     \small \small \small \small \textup{C}\quad \mathbf{{\color{Red} -8a}}\cdot 1-\mathbf{{\color{Red} (-8a)}}\cdot b=-8a(.......)


Skriv et svar til: faktor udenfor en parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.