Matematik

Matematik

26. september 2018 af MEKAZINTSHEME - Niveau: 10. klasse
Hejså

Er der nogen der kan hjælpe mig med mit spørgsmå?

Mit spørgsmål er om functioner.

I denne opgave er bogstavet b pladsholder for antal børn og v er pladsholder for antal voksne.

Der er 2 børn og 4 voksne.

V=b-10

A, Hvad betyder dette bogstavudtryk på hverdagsdansk?

Jeg håber I kan godt forstå mig.
Tak forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2018 af mathon

                        \small \small \begin{array}{ll} \textup{Der er 2 b\o rn og 4 voksne} \\ V=b-10 &\textup{stemmer \textbf{\color{Red} {ikke}} overens } \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{men}}
 

                        \small \begin{array}{ll} &\textup{Der er 2 b\o rn og 4 voksne} \\ V=b+2 &\textup{stemmer overens} \end{array}


Svar #3
26. september 2018 af MEKAZINTSHEME

Ok tak for hjælpe

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.