Matematik

matematik

26. september 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

kan nogle hjælpe mig med denne opgave (på billedet)

Tak påforhånd:)

Vedhæftet fil: Matttt.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Søg efter cirklens ligning på frividen, youtube eller noget


Svar #2
26. september 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Det har jeg gjort men jeg ved ikke hvad jeg skal efter (tjek billedet) 

Vedhæftet fil:Matt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2018 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2018 af liawo (Slettet)

Find afstanden mellem C og P, så har du radius. Du kender centrumskoordinaterne, det er nemlig det samme som C's koordinater.

Afstanden mellem C og P kan findes ved brug af afstandsformlen



Husk:

|CP|=r

Så indsætter du bare i cirklens ligning:

(x-a)^2+(y-b)^2=r^2

hvor (a,b) er cirklens centrumskoordinater og r er radius


Svar #5
26. september 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Svar #6
26. september 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Opgave b)

Kan nogen af jer der kan forklare hvad der sker her? (tjek billedet) 

Vedhæftet fil:maaaaat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2018 af mathon

kvadratsætningen fra folkeskolen

                 \small \small (a-b)^2=a^2+b^2-2ab\quad \textup{anvendt to gange.}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.