Matematik

matematik aflevering i matematik

27. september 2018 af hejsa12333 (Slettet) - Niveau: C-niveau

CO2 indholdet i atmosfæren de senere år kan med god tilnærmelse beskrives ved modellen
y=2,06*x+369,5
hvor y er CO2 indholdet i atmosfæren målt i ppm,,og x er antal år efter 2000.

a. hvad fortæller tallet 369,5 om CO2 indholdet i atmosfæren?

b. hvor meget vosker CO2 indholdet i atmosfæren pr. år ifølge modellen?

c. bestem CO2 indholdet i atmosføren i år 2010 ifølge modellen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvad er dit problem...?


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. september 2018 af 1Help1 (Slettet)

a. At CO2 indholdet i atmosfæren i år 2000 var 369,5 ppm.

b. CO2-indholdet i atmosfæren vokser med 2,06 ppm pr. år ifølge modellen (2,06 = a. a er nemlig hældningskoefficienten (hvor meget grafen vokser med pr. x (x er i dette tilfælde år)).

c. 2010-2000 = 10 år. Du indsætter så 10 ind på x's plads og løser ligningen. :)


Skriv et svar til: matematik aflevering i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.