Matematik

Matematik

30. september 2018 af kgsklo - Niveau: Universitet/Videregående

Kan nogen hjælpe med følgende opgave. Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: huk.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

a) er et specialtilfælde af Fatous lemma, som der er bevis for på https://en.wikipedia.org/wiki/Fatou's_lemma

b) Lad X = [0,1) og  fn(x) = an(x) + f(x), hvor an(x) = (n+1) xn  og  f(x) = 1 / 2017


Svar #2
30. september 2018 af kgsklo

Tak skal du have. Kan du forresten hjælpe med følgende opgave.
Du hjalp mig med en lignende opgave her forleden dag, men jeg kan dog stadig ikke løse den ved hjælp af denne fremgangsmåde?

Vedhæftet fil:IMG_3867.PNG

Svar #3
02. oktober 2018 af kgsklo

Jeg har nu prøvet mange gange, men kan desværre ikke se, hvorfor din b) er rigtig.
Kan ikke se, hvorfor grænseværdien af integralet af fn(x) giver 2018?

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.